I SAMARBETE MED

• Torsdag 13/2 klockan 13:00 (Bilaga 1).
    STUDIEBESÖK: Tågdepån i Hässleholm, byggkostnad 1,5 miljarder. Max deltagare 15 st. Intresseanmälan senast fredag 7/2 till Dennis.ohlsson@gmail.com. Det går bra via mobilen också 070-37 52 350. Ansvarig: Dennis Ohlsson

• Tisdagen 25/2 klockan.19:00 (Bilaga 2).
    Föreläsning på Högskolan i Kristianstad i ämnet ”Hässleholmsbranden”
    Ingen föranmälan. Offentlig föreläsning.
    (Ansvarig Ronnie Åbrandt.)

• Tisdag 3/3 klockan 18:00. (Bilaga 3)

Årsmötet äger rum på Åhus Bryggeri och restaurang, Köpmannagatan 6, Åhus och kombineras med information om och visning av bryggeriet.

Anmälningsdatum senast 21 februari 2020 till Sten Odenbring. Kostnad eftersits är 100 kr per person. Erläggas kontant.
    Anmälan till eftersits är bindande. Vi kan vara max. 42 personer.
    Mail: sten.odenbring@gmail.com , mobil: 070-60 28 739
    (Ansvarig: Sten Odenbring)

• Tisdag 31/3 klockan 19:00. (Bilaga 4).
    Föreläsning på Högskolan i Kristianstad i ämnet ”Artificiell intelligens inom bröstcancerscreening.”
    Föreläsare: Fredrik Strand
    (Ansvarig: Ronnie Åbrandt)

• Tisdagen den 21 april 2020 kl 19.00-20.30 [Bilaga 5]
    Offentlig föreläsning på Högskolan i Kristianstad
    Samling i Högskolans Hus 20, sal 425
    Hjärnstimulering med ström och magnetfält - nya och gamla behandlingsmetoder i psykiatrin

Tekniska Föreningen i Kristianstad bjuder in sina medlemmar till vårens studiebesök samt föreläsningar:

TFK SPONSRAS AV

TFK

Tekniska Föreningen i Kristianstad har till ändamål att på ett fritt och opolitiskt sätt främja kontakten mellan personer, institutioner och företag i Kristianstadsbygden med kunskaper och intresse för teknik och naturvetenskap.

Kontakt information

Ordf@tekniskaforeningenkristianstad.se